Het fosfaat van het lithiumijzer heeft de schaarste tijd bereikt

April 14, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Het fosfaat van het lithiumijzer heeft de schaarste tijd bereikt

In Januari 2021, bereikte de statistische output van het fosfaat van het lithiumijzer 20630 die ton, met 4660 ton tijdens dezelfde periode vorig jaar wordt vergeleken, een jaarlijkse verhoging van 342,7%! Na een jaar, zoals een wereld weg, kan de vluchtigheid van de ijzer-lithium industrie worden beschreven reusachtig.

Nochtans, hoewel de ijzer-lithium productie een verslaghoogte heeft geraakt, is het nog verre van het ontmoeten van de stroomafwaartse vraag. Sinds Februari, is de supply-demand verhouding verder wegens de opschorting van productie door individuele bedrijven verslechterd. Het is meer en meer gemeenschappelijk voor batterijfabrieken geworden om personeel naar ijzer-lithium ondernemingen aan „horlogeproductie“ te sturen. Het is geen nonsens dat de ijzer-lithium materialen moeilijk zijn te vinden.

De belangrijkste reden voor de wezenlijke verhoging veel gevraagd voor het fosfaat van het lithiumijzer is de uitbreiding op grote schaal van verscheidene batterijfabrieken in het hoofd.

Oordelend van de uitbreidingsvooruitgang van de ondernemingen van het lithiumijzer, verwachten wij dat de daadwerkelijke lancering van nieuwe productiecapaciteit tot het tweede kwartaal zal moeten wachten, en de lancering op grote schaal van nieuwe productiecapaciteit zal absoluut tot het eind van dit jaar aan begin volgend jaar zijn. Een staat van relatief tekort. Welke is

In het algemeen: De fe-lithium materialen zullen in Maart uiterst schaars zijn.
Enerzijds, is de status van de de volledig-ladingsproductie van de batterijfabriek niet veranderd, en de vraag is reusachtig.
Anderzijds, is de inventaris van heersende stromings ijzer-lithium installaties in zeven haasten geweest, en het is onmogelijk om het aanbodtekort door inventaris goed te maken.

Het grootste probleem is dat de nieuwe uitbreidingsprojecten geen productiecapaciteit kunnen vrijgeven voorlopig, en de nieuwe levering kan niet uit tot April aan Mei komen.

Op dat ogenblik, was er een tendens om hogere subsidies aan hoog-energie-dichtheidsbatterijen te geven, en de markt draaide aan ternaire materialen. Dientengevolge, zijn de nieuwe uitbreidingsprojecten van het fosfaat van het lithiumijzer sinds 2016 opgeschort of niets uitgevoerd, en het heeft tot 3 jaar van productiecapaciteit ervaren. De surplusperiode.

Sinds 2020, met de geleidelijke terugtrekking van subsidies, is het kostenvoordeel van het fosfaat van het lithiumijzer te voorschijn gekomen, en de markt is aan ijzer-lithium materialen, resulterend in een tekort aan ijzer-lithium materialen, en ternair surplus begonnen opnieuw te draaien.

In het algemeen: de hevige schommelingen in beleid zullen een significante invloed op de cyclus van de de productieuitbreiding van de industrie, zullen hebben en uiteindelijk leiden tot een wanverhouding tussen vraag en aanbod en zullen de ontwikkeling op lange termijn van de industrie beïnvloeden. Dit zou aandacht aan moeten worden besteed.