Hoe te om navulbare batterijen te beschermen

April 14, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om navulbare batterijen te beschermen

Over stroom en kort:sluitenstroom
 

Om onbekende reden (of de lossing is het kathodemetaal per toeval) de oorzaak over stroom of kortsluiting, om veiligheid te verzekeren, moet lossing onmiddellijk tegenhouden.
 

Voor over huidige bescherming IC-komen het principe, wanneer de lossingsstroom te groot is, of de kortsluiting voor, zal de bescherming IC een kortsluiting huidige bescherming activeren, over stroom op dit ogenblik van het testen is aan machtsmosfet Rds () als aanleidinggevende impedantie zijn voltagedaling te controleren, als hoger is dan vastgesteld door te sterke intensiteit het opsporingsvoltage einde lossend, op dezelfde manier, te sterke intensiteitopsporing moet ook met vertragingstijd worden uitgerust voor het geval dat is wanneer de brekende stroom in opbrengs valse actie stroomt.
 

Gewoonlijk na het overschot zal de te veroorzaken stroom, als te sterke intensiteitfactoren (b.v., onmiddellijk en lading uit) kan verwijderen, terugkeren naar zijn normale staat, kunnen de last en de lossing opnieuw normaal zijn.

 

Overbelastingsbescherming
 

Het principe van IC van de overbelastingsbescherming is: wanneer de externe lader voor lithiumbatterij, om die wegens temperatuurstijging te verhinderen door interne drukstijging wordt veroorzaakt, de het laden status moet eindigen. Op dit punt, de bescherming van IC om het batterijvoltage te ontdekken, wanneer aangekomen bij 4,25 V die (het punt van de batterijoverbelasting van 4,25 V veronderstellen) die de overbelastingsbescherming activeren, die machtsmosfet van open snijden aan, en ophouden ladend.
 

Bovendien die moet u aandacht aan wegens het lawaai door bovenmatige het laden opsporingsmisoperation wordt geproduceerd, tenzij rechter voor bescherming besteden. Daarom moeten wij de vertragingstijd plaatsen en de vertragingstijd kan niet korter zijn dan de duur van het lawaai.