Bericht versturen
Thuis

shenzhen gold power energy co.,ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
 
China shenzhen gold power energy co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

Energie van de Shenzhen werd de Gouden Macht opgericht in 2008, is het een concurrerende batterijfabrikant in China geweest. Onze belangrijke producten omvatten Lithiumpolymeer, Cilindrisch Li-Ion, LiFePO4 en de Vierkante batterij van Aluminiumshell lithium.

Het heeft 5 moderne productiefabrieken gevestigd. Deze fabrieken behandelen een totale oppervlakte van 800 ' 000 vierkante meters. Onze producten zijn verkocht aan meer dan 50 landen over de hele wereld, met inbegrip van de Verenigde Staten, Duitsland, Japan, Canada, Groot-Brittannië, en Frankrijk. Wij hebben vertrouwen en lof uit onze cliënten toe te schrijven aan de kwaliteit verkregen die wij hebben geleverd.

Wij geloven dat de kwaliteit de sluitsteen van bedrijfsontwikkeling is, en ons bedrijf volgt strikt ISO9001: de norm van 2008 in het vestigen van en het verbeteren van ons systeem voor kwaliteitscontrole.

China shenzhen gold power energy co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

Van grondstoffenverwerving & inspectie, productieprocesbeheersing aan productverzending, hebben wij een volledige, wetenschappelijke en systematische verrichtingsnorm om de kwaliteit en de stabiliteit van onze producten te waarborgen.

Voorts dringen wij altijd erop aan dat de innovatie de geest van bedrijfsontwikkeling is. Daarbij, hebben wij een Onderzoekinstituut opgericht, dat uit meer dan 400 hogere onderzoekers, in 2010, ons Onderzoekinstituut is geverifieerd als Provinciaal Gediplomeerd Centrum van de Ondernemingstechnologie door de overheid van de staat bestaat.

De fijne kwaliteit, de geschikte levering, de volledige dienst en de concurrerende prijzen laten ons toe houden bereikend lof van onze cliënten. Wij zijn bereid om samen met onze klanten te streven in het boeken van gemeenschappelijke vooruitgang en het creëren van een rooskleurige toekomst.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : GPE

Aantal werknemers : 500~999

Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China shenzhen gold power energy co.,ltd Certificaten China shenzhen gold power energy co.,ltd Certificaten China shenzhen gold power energy co.,ltd Certificaten China shenzhen gold power energy co.,ltd Certificaten China shenzhen gold power energy co.,ltd Certificaten